ING, sponsor principal la MP al Ungariei

Publicat luni, 21.01.2008 18:26 de Daniel Popescu

Banca ING a anuntat ca va deveni sponsorul principal al Marelui Premiu al Ungariei din acest sezon.

Pe langa echipa Renault, ING este sponsor principal si la Marele Premiu al Belgiei si Marele Premiu al Australiei. Intr-un comunicat de presa, ING sustine ca in urma campaniei de sponsorizare din 2007 vizibilitatea globala a companiei a crescut foarte mult.

Pe parcursul sezonului 2008, brandul ING va fi prezent la 13 dintre cele 18 curse, inclusiv la Grand Prix-urile din Australia, Belgia si Ungaria.

Directorul de marketing al ING, Isabelle M.Conner, a declarat: "Europa Centrala si de Est este o piata vitala pentru ING si una dintre cele mai pasionate de Formula 1. Marele Premiu al Ungariei este singurul din Europa Centrala si de Est si este vital sa folosim acest Grand Prix pentru a construi brandul ING in regiune. A fost o decizie evidenta sa sponsorizam Marele Premiu al Ungariei".

  • georgedaniel, luni, 21.01.2008 21:13
    foarte tare :D :P

    ING, sponsor principal la MP al Ungariei...si al www.formula1.auttomarket.ro ...si va sponsorizeaza bine...$$$$ :d,deci si pe voi...ing :Dfoarte tare...sunt tari ing-i acestia :D:P...bineinteles am si eu pensie privata la ei :P