Horner: "Geoff Willis este perfect pentru Red Bull"

Publicat vineri, 20.07.2007 16:57 de Daniel Popescu

Seful echipei Red Bull, Christian Horner, a declarat ca aducerea lui Geoff Willis ca director tehnic in cadrul echipei austriece a fost o decizie foarte buna, intrucat acesta va avea prilejul sa lucreze din nou cu Adrian Newey. Willis si Newey au mai lucrat impreuna la Williams, la mijlocul anilor 90.

"A devenit evident in ultimele luni ca departamentul tehnic a crescut si aveam nevoie de cineva care sa faca fata cu brio provocarilor. Geoff a fost un candidat potrivit din mai multe motive. In primul rand, datorita rolului pe care l-a avut la BAR, unde a transformat o echipa dezorganizata intr-una care putea termina pe locul 2. In al doilea rand, il cunoaste foarte bine pe Newey, cu care a mai lucrat la Williams. Amandoi si-au dorit sa lucreze din nou impreuna", a declarat Horner.

Boss-ul echipei spera ca Willis sa faca parte din familia Red Bull cat mai mult timp. "Sper ca Willis sa ramana cat mai mult timp alaturi de noi, atat timp cat simte ca poate contribui la progresul echipei. Echipa este mult mai puternica acum", a mai spus Horner.

  • hplh, vineri, 20.07.2007 18:08
    ciudat

    red bull 0 honda +4???

  • criss28, vineri, 20.07.2007 18:17
    loterie

    asa parca e aici: intai se da punctele undei echipe, apoi apare un comentariu si i se iau punctele si de dau celeilalte. Chiar daca acum e corect punctajul pe stire, ar trebui mai multa atentie pe viitor pt a se evita astfel de situatii