Honda: "Ross Brawn va fi cheia succesului nostru in 2008"

Publicat joi, 24.01.2008 11:49 de Mircea Meșter

Monopostul Honda pentru sezonul 2008 a fost inaugurat ieri, la Valencia, de catre Rubens Barrichello, insa atentia presei tuturor se indreapta spre cuplul Barrichello-Button, de la care fanii asteapta o revenire dupa sezonul dezastruos de anul trecut.

"Jenson este complet implicat in ceea ce face si vrea mereu sa fie primul. Rubens dispune de talent si de potential, insa dupa 15 ani in Formula 1 este greu si pentru el in conditiile in care la inceputul sezonului i-am dat o masina mai putin competitiva decat cu ce a fost el obisnuit pana atunci"

, ii caracterizeaza Nick Fry, managerul Honda, pe cei doi piloti ai sai.

Acesta continua, sustinand ca problemele pe care masina le-a avut in 2007 vor trece in amintire in 2008, cand un mare rol in dezvoltarea masinii il are Ross Brawn, fost director tehnic Ferrari si actual sef de echipa la Honda. "Il avem pe Ross acum si sunt sigur ca veti vedea contributia sa inca din primele Mari Premii ale sezonului. In plus, la Honda au mai venit figuri importante din Marele Circ: Loic Bigois, specialist in aerodinamica venit de la Williams, si Jorg Zander, ex-designer Toyota si BMW", afirma Fry.