Honda reactioneaza la criticile asupra monopostului "verde"

Publicat marţi, 27.02.2007 15:22

Oficialii Honda au reactionat cu stoicism la criticile lansate asupra lor ieri, dupa dezvaluirea monopostului vopsit in culorile Terrei. Criticile au aparut aproape instantaneu la dezvaluirea monopostului "verde", sugerand ca este un gest nesincer si deceptionant care subliniaza situatia financiara grava a echipei japoneze.

Nick Fry, managerul echipei,  a insistat ca aceasta decizie a fost luata dupa ce 94% din oamenii pe care Honda i-a chestionat au fost de acord. Referitor la provocarea lansata pentru protejarea mediului, Frey a declarat: "Formula 1 trebuie sa se schimbe sau ea se va ofili treptat pana la extinctie". Managerul Honda a declarat pentru ziarul The Sun ca acuzatiile potrivit carora decizia este una ipocrita si nesincera sunt nefondate, echipa sa sprijinind protejarea mediului. "Ne gandeam acum chiar la amplasarea de panouri solare pe acoperisul standurilor noastre la fiecare cursa".

Pilotul englez Jenson Button a sustinut declaratiile lui Nick Frey si a adaugat ca Honda nu a ales acest look al monopostului din cauza pierderii sponsorului principal Lucky Strike. "De fapt ,avem cu 11 sponsori mai mut decat anul trecut si asta deoarece au vrut sa se implice in acest proiect", a declarat Button. Pilotul a mai declarat ca decizia Honda l-a ajutat sa deschida si mai mult ochii in ceea ce priveste problema globala de protejare a mediului. "Acum inteleg de ce trebuie sa facem fiecare dintre noi lucruri marunte pentru a ajuta mediul. Acum imi opresc televizorul si nu il mai las in stand-by".

  • BaMboO, sâmbătă, 03.03.2007 10:40
    echipa

    echipa este pregatita, avem piloti buni si mai mult ca sigur vom avea rezultate bune

  • kj, vineri, 18.01.2008 14:35
    jiji

    bravo BUTON AI UN OS FACI UN LUCRU BUN TROCA O FOST FAINA DAR A FOST VARZA PA DINAFARA