Honda nu se dau batuti

Publicat miercuri, 11.04.2007 16:20

Honda a infirmat posibilitatea ca echipa japoneza sa renunte la bataie in sezonul actual pentru a se concentra total pe dezvoltarea unei masini foarte performante pentru 2008.

Cel putin acestea sunt afirmatiile inginerului de cursa Jacky Eecklaert, care spune ca echipa sa se va concentra in continuare pe progres in 2007.

"Intr-o echipa adevarata nu poti renunta pur si simplu la sezonul actual. Nu ai voie de faci asta. Daca ai ignora sezonul in curs si te-ai concentra pe o noua masina ar trebui oricum sa intelegi cum poti sa o faci mai buna pe actuala. Sincer, trebuie sa avem rezultate si in acest sezon. Iar pentru a ajunge la rezultate avem un plan si stim ce trebuie facut. Nu poti sa renunti pur si simplu la un sezon pentru a te concentra pe urmatorul, nu e bine", afirma oficialul niponilor.

"Se poate face asta spre finalul sezonului, cum au facut cei de la McLaren anul trecut. Erau pe locul al treilea in campionat cu patru curse inainte de final si nu puteau fi ajunsi de nimeni dar nici nu puteau ajunge pe primele doua pozitii. Ei bine, atunci poti concentra resursele de care dispui in dezvoltarea masinii pentru sezonul viitor. Dar in niciun caz atat de devreme, ca in cazul nostru", a continuat Eecklaert.