Honda, multumiti dupa prima zi

Publicat vineri, 23.05.2008 12:24 de Daniel Popescu

Pilotii echipei Honda, Jenson Button si Rubens Barrichello, au fost multumiti dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco.

Honda au incheiat a doua sesiune de antrenamente libere pe locurile 8 si 10, iar rezultatele pozitive ii incurajeaza pe piloti inaintea weekendului.

"Stabilitatea masinii a fost rezonabila inca de la inceput, in special cu pneurile hard", a declarat Button. "Dupa-amiaza ne-am concentrat pe distantele lungi, ne-am obisnuit cu stabilitatea si am facut cateva imbunatatiri. Totusi, nu suntem inca exact unde am dori, dar sunt increzator ca vom fi intr-o pozitie buna pentru calificari"

.

La randul sau, Rubens Barrichello s-a concentrat pe setarile monopostului RA108 si crede ca Honda pot avea parte de un weekend bun. "Ne-am concentrat pe setarile masinii si am completat o mare parte din munca intrucat masina a fost foarte competitiva dupa-amiaza, asa ca sunt multumit de ce am obtinut", a declarat brazilianul. "Bazandu-ma pe munca de joi cred ca putem avea un weekend bun. Vremea isi va juca cu siguranta rolul sambata si duminica, intrucat se pare ca va fi ceva ploaie".