Honda: "Avem foarte mult de munca"

Publicat marţi, 07.08.2007 10:20 de Daniel Popescu

Oficialii echipei Honda au admis ca pilotii nu puteau face mai mult in cursa de la Hungaroring, unde echipa a suferit cel mai slab rezultat din acest sezon: Rubens Barrichello a terminat ultimul, la 2 tururi in spatele castigatorului, iar Jenson Button a fost nevoit sa abandoneze la jumatatea cursei din cauza unor probleme mecanice.

"Este un weekend pe care trebuie sa-l uitam", a declarat Jacky Eeckelaert, directorul departamentului de inginerie, care a continuat: "Pur si simplu, nu a fost o cursa potrivita pentru Honda. Rubens a pierdut cateva pozitii la start, insa plecand de pe locul 18 al grilei obiectivul sau a fost sa termine cursa. Nu ar fi putut face mai mult".

Eeckelaert admite ca pana la Marele Premiu al Turciei echipa are foarte mult de munca si va incerca sa dezvolte monopostul la fabrica. "Avem la dispozitie trei saptamani pana la urmatoarea cursa si un volum imens de munca pana atunci", a concluzionat Eeckelaert. Honda a castigat un singur punct in acest sezon, ocupand locul 9 in clasamentul constructorilor, la trei puncte in spatele rivalilor de la Super Aguri, echipa motorizata chiar de Honda.

  • matrixu, marţi, 07.08.2007 10:40
    asa dezamagire...

    Minardi se comporta mai bine cand erau in F1. Asa dezamagire nu ma face sa cred decat ca astia de la Honda vor sa spele bani si au gasit si unde. Cum poti sa confirmi doua epave de piloti? Cum poti cu un buget fenomenal sa fi mai slab decat a doua echipa? Sunt dezamagit. Mai bine ar iesi si ar sprijini SuperAguri.