Heidfeld, precaut in privinta noii masini BMW

Publicat marţi, 05.02.2008 14:01 de Daniel Popescu

Pilotul echipei BMW Sauber, Nick Heidfeld, spune ca monopostul F1.08 mai poate beneficia de multe imbunatatiri, in ciuda progresului inregistrat in privinta stabilitatii. Primele teste cu noua masina au fost destul de dificile, insa pe parcursul testelor de la Barcelona monopostul s-a comportat mult mai bine.

"Am invatat cate ceva despre masina si pare un pic mai competitiva", a declarat Heidfeld. "Totusi, nu este atat de buna si atat de consistenta pe cat as dori. In ansamblu, nu este atat de buna pe cat ne-am fi asteptat. Dar cel putin ne simtim confortabil in ea".

Intrebat daca un eventual test pozitiv la Jerez saptamana viitoare va demonstra ca echipa este intr-o forma rezonabila, Heidfeld a replicat: "Intrebarea este ce inseamna rezonabil? Vrem sa fim rapizi. Este prea devreme pentru a spune cum ne descurcam, intrucat nu cunoastem foarte bine masina inca. Se pare ca se potriveste mai bine pe circuitul din Barcelona, dar mai sunt multe de facut pana la prima cursa si este prea devreme pentru a face pronosticuri".