Heidfeld: "Hamilton? Vom vedea abia la final"

Publicat vineri, 13.04.2007 14:50

Nick Heidfeld linisteste apele dupa ce presa din intreaga lume il anunta pe Lewis Hamilton ca viitor campion mondial in Formula 1.

"90% dintre debutanti sunt dati ca viitori campioni mondiali cand vin in Formula 1 insa singurul lucru care va arata asta nu poate fi decat timpul. Lewis face o treaba foarte buna, ati vazut ca in ultima cursa nu a facut nicio greseala cand a fost sub presiunea masinilor Ferrari. Insa pe de alta parte trebuie sa vedem faptul ca Alonso, colegul sau, a fost clar mai rapid. Hamilton e OK, insa ar trebui sa vedem faptul ca in fata sa sunt alti cativa piloti in campionat"

, a spus Heidfeld.

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 15:14
    domnul personalitate a vorbit

    Heidfeld e o scursura oricum. Ori nu-l stie deloc pe Hamilton ori e gelos. Macar pe faptul ca Lewis are o personalitate si el nu. Si-a lasat barba ca s-a plictisit sa se barbiereasca; poate isi cauta alter-ego-ul de vagabond. E bine sa mai ramana in F1 pentru ca cumva reuseste sa se interpuna in fata masinilor Ferrari.

  • billy, vineri, 13.04.2007 15:46
    ooof

    Alonso a fost mai rapid ca cine? ca ferrari poate. Ca Hamilton no way. Cel mai rapid om pe circuit a fost Hamilton. De ce nu s-a vazut asta? pentru ca la inceputul cursei a tinut in spate ferrari....la sfarsit a facut la fel. Pe la mijloc a avut voie sa alerge si a facut fastest lap.

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 16:16
    complerari

    A facut cel mai rapid tur dupa 2 ture de la primul pit, adica cu o masina grea...cu atat mai mare lauda. Heidfeld vorbea insa de timp mediu relativ la Alonso,atunci Hamilton e mai lent decat Alonso, chiar mai lent decat Fisico pe cand spaniolul era la Renault. Dar pana acum a avut parte Lewis de 2 curse nefamiliare. A mai condus la Bahrein insa in GP2 si in testele din iarna. Hai sa vedem!

  • winner, sâmbătă, 14.04.2007 02:33
    e tare

    Hamilton e omu potrivit la echipa potrivita!!El merge bine,dar are si o masina foarte buna!

  • ferro, sâmbătă, 14.04.2007 11:36
    talent

    Hamilton e mare talent. Clar. Si asta spun ca un suporter Ferrari. Dar... A obtinut cel mai rapid tur pe circuit insa cand trebuia sa scape de Kimi dupa al doilea pit, primea jumat' de secunda si de la acesta si de la Alonso si inca 3 piloti. Nu va luati dupa comentatorii de pe TVR ca de multe ori habar n-au despre ce vorbesc si parca se uita la alt concurs. Hamilton are una din cele mai bune masini la dispozitie. Ganditi-va: daca ar fi la Honda sau Toyota ce-ar face? Schumacher a castigat primul lui titlul in Benetton, care pe vremea respectiva a fost cotat cam la nivelul Hondei de acum. Si Massa a fost considerat mare talent... Insa lua bataie de la Schumi care avea 37!!!! de ani...