Haug: “Am construit masina dupa ideile noastre”

Publicat marţi, 11.09.2007 16:45 de Daniel Popescu

Norbert Haug este increzator ca McLaren va scapa de orice sanctiune in cazul de spionaj industrial in care este implicata. Consiliul Mondial se va reuni joi la Paris pentru a studia noile dovezi pe care FIA sustine ca le-a primit. Totusi, Haug afirma ca team-ul britanic nu a incalcat regulamentul.

“Ma astept ca punctul nostru de vedere sa fie confirmat pentru ca nu am facut nimic care sa incalce regulamentul. Nu am copiat nimic, ci am construit o masina cu propriile noastre idei. Si cred ca am dovedit asta la Monza”

, a declarat Haug facand referire la prestatia foarte buna a pilotuilor McLaren in marele Premiu al Italiei.

Intrebat daca McLaren risca sa fie exclusa din campionat, Haug a raspuns: “Nici macar pentru o secunda. Nici macar pentru o milisecunda”.

  • Travis, marţi, 11.09.2007 23:22
    lol

    eu nu inteleg de unde victoria de la Monza e vreo dovada ca ar fi nevinovati... tocmai.. se poate interpreta ca au furat informatii pt asi imbunatati masina.

  • miri, miercuri, 12.09.2007 10:03
    travis

    pai dak o imbunatateau dupa ferrari mergeau mai lent...asa au facut ei masina si au dem asta surclasandu-i pe ferr ;)

  • ..., miercuri, 12.09.2007 11:00
    ...

    chiar sa nu fi copiat nimic au incercat sa copieze, au beneficiat de experienta altuia, era suficient doar sa copieze ideiile ce le lipseau pe care sa le adapteze cu ce au ei si sa le inbunatateasca oare de ce la BMW ii trebuie mai multi ani sa ajunga sus, si McLaren a ajuns in jumate de an !? or fi chiar asa de buni ?

  • alx, miercuri, 12.09.2007 11:17
    auzi bmw!!!

    Doamne am vazut sa o aud si pe asta ca mclaren de unde or fi aas buni, dar cand castiga cu hakinen si atatia altii in istorie, bmw nu prea are ce sa se laude