Hamilton: "Vreau sa fiu din nou campion mondial"

Publicat vineri, 16.01.2009 17:47 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca abordeaza sezonul 2009 ca si cum ar fi primul sau an in Formula 1, admitand ca visul sau este sa fie din nou campion mondial.

Hamilton a marturisit ca titlul mondial cucerit anul trecut l-a facut sa capate multa incredere de sine si spune ca este cel putin la fel de dornic sa termine sezonul pe primul loc.

"Ma simt mai relaxat pentru acest sezon pentru simplul motiv ca vin dupa un an grozav", a declarat englezul. "Este ca atunci cand mergi de la o cursa la alta: cand castigi o cursa urmatoarea iti da mai multa incredere. Simt ca mi-am resetat obiectivele exact ca atunci cand am inceput Formula 1. Vreau sa fiu campion mondial. Nu stau aici spunand ca sunt campion mondial. Stau aici spunand ca vreau sa fiu campion mondial"

.

In sprijinul afirmatiilor sale, Hamilton spune ca a invatat foarte mult din erorile comise anul trecut, dar crede ca o parte dintre acestea l-au ajutat sa capete experienta.

"Am analizat greselile pe care le-am facut anul trecut si, de exemplu la Montreal, cu lumina verde din pitlane, de fiecare data cand ma duc in pitlane ma uit dupa lumini", a exemplificat el. "Trebuie doar sa inveti din experienta precedenta. Sunt sigur ca vor fi cateva experiente in acest an care te pot lua prin surprindere, asa ca inveti intotdeauna. Sunt sigur ca cel mai batran om din lume invata si astazi. Trebuie doar sa ne asiguram ca incercam sa ne pregatim in avans pentru a evita greselile".

  • radcargt08, sâmbătă, 17.01.2009 13:49
    HAM/HAM~SI TELECOMANDA

    AQM SE UITA DUPA LUMINI NU DUPA FEMEI:))..SI DACA PLOUA ......???SO FI DUS SA ISI -I IA STOFA DE CAMPION..DA CROITORUL LA AMANAT INCA UN AN:))) ARE DOAR CAMASA........-

  • VJohann, duminică, 18.01.2009 16:19
    SI BUNICA A ZIS LA FEL

    CAMPION LA CE? CA IN F1 CU CARUTA ASTA NU CRED