Hamilton va testa mai putin in aceasta iarna

Publicat joi, 20.12.2007 09:52 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca intentioneaza sa testeze mai putin in aceasta iarna, comparativ cu un an in urma. Pilotul echipei McLaren a avut un debut senzational in Formula 1 in 2007, dupa pregatiri intense si multe teste efectuate inainte de inceperea sezonului. .

"Anul trecut am participat la toate zilele de teste, inca dinainte de finalul sezonului, din septembrie pana in februarie"

, a precizat pilotul in varsta de 22 de ani pentru Daily Mail.

Dar, dupa un sezon competitiv in 2007, britanicul spune ca cel mai important lucru este sa-si incarce bateriile pentru 2008."Iarna trecuta am facut toate testele alaturi de Pedro de la Rosa si Fernando Alonso, dar este evident ca anul acest nu am nevoie. Pentru mine in acest moment este important sa iau o mica pauza si sa petrec ceva timp cu familia mea", explica el.

Hamilton insista ca ratarea catorva sesiuni de teste nu va fi un dezavantaj pentru el in lupta pentru titlu. "In fiecare zi sunt in legatura cu echipa si au o sedinta la sfarsitul fiecarei zile in care discuta cum au decurs testele. Intotdeauna particip la teleconferinte si pun intrebari despre cum a fost masina", a spus el.

  • sorin, joi, 20.12.2007 21:05
    cred ca....

    Cred ca i se urca la cap....