Hamilton: "Suntem favoriţi în următoarele curse"

Publicat marţi, 15.06.2010 14:51 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton susţine că McLaren va fi într-o formă foarte bună în următoarele curse.

McLaren a preluat conducerea în ambele clasamente după cele două victorii consecutive obţinute de Lewis Hamilton la Istanbul şi Montreal, devenind astfel principalul rival al celor de la Red Bull Racing în lupta pentru titlu.

Motivat de aceste rezultate, pilotul britanic priveşte cu optimism următoarele curse şi crede că McLaren îşi va îmbunătăţi performanţele, chiar dacă se anticipează că Red Bull va înregistra o uşoară revenire de formă prin prisma configuraţiei următoarelor circuite.

"Urmează câteva curse bune. Valencia va fi o cursă bună pentru mine, iar Silverstone este un circuit bun. Aşa a fost în trecut şi vom vedea cum este noua secţiune a circuitului. Sperăm ca monopostul nostru să se îmbunătăţească pe parcursul următoarelor două curse. De asemenea, şi Hungaroring este un circuit bun pentru noi, aşa că urmează curse bune pentru noi".

"Dacă sunt capabil să rămân cu capul pe umeri şi să mă concentrez, atunci pot face diferenţa. Lupta este foarte strânsă şi sunt sigur că dacă sunt capabil să-mi creez un avans suficient voi putea să îl menţin pentru restul anului. Acesta trebuie să fie obiectivul", a declarat fostul campion mondial.

Hamilton este lider în clasamentul general cu 109 puncte, urmat de Jenson Button cu 106 puncte şi de Mark Webber cu 103 puncte.

Via | Autosport

  • hasu, miercuri, 16.06.2010 01:55
    hamy

    Iar ti-ai luat-o in cap baiete.Putina modestie nu strica. Si eu care credeam ca s-a vindecat.

  • @ hasu, miercuri, 16.06.2010 11:02

    Falsa modestie = Ipocrizie !

  • diesel08, miercuri, 16.06.2010 13:20
    hamilton

    Mai multa precautie nu inseamna ipocrizie, mai ales cand inca n-ai ajuns la jumatatea campionatului.

  • geocriss, miercuri, 16.06.2010 14:09
    valabil pentru toti pilotii

    acest tip de "discurs" este valabil pentru toti pilotii din F1. Intotdeauna vor exista declaratii mai mult sau mai putin obiective. Conteaza insa ce vedem noi si impresiile pe care ni le creaza pe circuit. Acolo demonstreaza fiecare ce poate. In acest moment Ham este cel mai bun. Iar acest lucru nu-l poate contesta nimeni. Mai uitati-va pe clasament... si nu doar acolo... spectacolul din F1 in acest an a fost facut aproape de un singur om. Hamilton. Din acest motiv este iubit, urat, blamat, iertat, injurat sau laudat. Asa ca ziceti merci!

  • dijdi, miercuri, 16.06.2010 21:09
    Corect!

    Trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu geocriss, are dreptate