Hamilton spune ca nu este in razboi cu Alonso

Publicat vineri, 10.08.2007 10:11 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca nu este in razboi cu coechipierul sau, Fernando Alonso, dupa incidentele controversate petrecute weekendul trecut in cadrul Marelui Premiu al Ungariei.

"Eu si Fernando suntem foarte competitivi si ne respectam reciproc. Amandoi suntem piloti ambitiosi care vrem sa castigam. Totusi, nu suntem in razboi, asa cum s-a vehiculat in presa. Chiar daca nu ne-am vorbit duminica, am discutat de atunci si continuam sa avem o relatie profesionala. De fapt, eu si Alonso planuim sa ne intalnim in vacanta"

, se arata intr-un comunicat de presa al britanicului remis presei de catre echipa.

Liderul campionatului admite ca a facut cateva greseli in scurta sa cariera de pilot de Formula 1, insa este dezamagit de relatarile false din presa. "Ca pilot aflat la primul an in Formula 1 am facut tot posibilul sa am un comportament profesionist. Bineinteles, am facut greseli, inclusiv in weekendul trecut. Am regretele mele si a trebuit sa ma descurc cu aceste probleme. Totusi, este dezamagitor ca presa publica materiale false care ne pot afecta reputatia", a adaugat Hamilton.