Hamilton şi Button reiau lupta pentru locul doi în India

Publicat vineri, 21.10.2011 16:03 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton şi Jenson Button speră să obţină rezultate bune în India pentru a putea spera la locul doi în clasamentul piloţilor la finalul sezonului.

Marele Premiu al Indiei reprezintă o necunoscută pentru toate echipele, care până în prezent s-au antrenat doar în simulator pe noul circuitul din apropiere de New Delhi.

Totuşi, în urma rezultatelor bune obţinute recent şi, mai ales, după pole position-ul obţinut în Coreea de Sud, Lewis Hamilton anticipează că McLaren va beneficia de un monopost competitiv în toate cele trei curse care au mai rămas din acest sezon.

"Este prea devreme să vorbim, dar cred că vom fi competitivi în toate cele trei curse care au mai rămas. Am fost rapizi în Singapore, Japonia şi Coreea de Sud şi cred că performanţele de la top s-au clarificat acum pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului. Cred că avem un monopost care poate fi rapid oriunde, aşa că aş vrea să cred că vom ieşi din nou la vânătoare în următorul weekend", a declarat britanicul.

Hamilton este implicat în lupta pentru locul doi în clasamentul piloţilor alături de coechipierul său Jenson Button, motiv pentru care este la fel de determinat să obţină cel puţin o victorie până la finalul acestui an. "Monopostul nostru a fost destul de competitiv în ultima perioadă şi am dori să câştigăm mai multe curse înainte de finalul sezonului", a precizat el. 

Via | McLaren

  • simona, vineri, 21.10.2011 22:29

    Button, da, maimuta sinucigasa n-are nici o sansa la locul doi!!! probabil a mancat banane stricate :)))

  • miez, duminică, 23.10.2011 12:21
    @

    ;)))

  • mobius, duminică, 23.10.2011 14:27
    poate...

    As miza pe Alonso, pentru ca in primul rand a promis sa mai castige macar o cursa pana la finalul campionatului, iar in al doilea rand a castigat mereu pe circuitele noi (circuite pe care s-a alergat pentru prima oara).