Hamilton rasufla usurat dupa "cea mai grea" cursa

Publicat luni, 06.08.2007 10:27 de Daniel Popescu

Pilotul echipei McLaren, Lewis Hamilton, a spus ca Marele Premiu al Ungariei a fost una dintre cele mai grele curse din cariera sa, in ciuda faptului ca a condus de la start pana la final. Britanicul se afla la a treia sa in victorie in acest sezon si la a 10-a clasare pe podium din 11 curse.

"A fost un weekend bogat in evenimente si foarte emotionant pentru toti cei din echipa. Avand in vedere drama din acest weekend, ar fi fost usor sa ne pierdem concentrarea. A fost ca un sedativ pentru echipa"

, a declarat Hamilton la sfarsitul cursei.

Debutantul spune ca, desi nu a reusit sa se distante de Raikkonen, a reusit sa ramana calm pe tot parcursul cursei. "Am avut o problema cu directia si mi-a fost destul de greu sa tin pasul. Eram foarte nervos ca ceva s-ar putea rupe, dar din fericire nu a fost cazul. A fost una dintre cele mai grele curse de pana acum si satisfactia a fost si mai mare pentru ca a trebuit sa fortez pentru a-l tine in spate pe Raikkonen", a precizat britanicul.

Hamilton ramane astfel lider si dupa cursa de la Budapesta, cu 80 de puncte, marindu-si avansal fata de Fernando Alonso la 7 puncte.

  • reddog, luni, 06.08.2007 10:56
    Nesimtit,,,

    mai bine iesea in decor,s-a dus cu pira la oficiali,nici macar nu a fost vina lui Alonso

  • alex, luni, 06.08.2007 12:09
    Alonso marele campion

    mda un dublu campion nu a putut sa-l depaseasca pe Heidfeld... Tot respectul pentru Hamilton!

  • picki, luni, 06.08.2007 15:47
    REVELATIA

    Mă bucură evenimentele de la Hungaroring. A trebuit să se retragă Schumi, ca multi să-si dea seama, ca F1, nu-i populata de Feţi-frumoşi, care cedează intâietatea plini de altruism. Pâna a concurat, Schumacher era unicul nemernic, care făcea orice pentru victorie. Ei băieţi am scăpat de neamţ, dar văd că vin alţii-n urma lui...ceea ce este absolut normal, in sport. De aia avem arbitri ! N-ar strica pentru cei mai multi, să cotrobăiţi prin legenda Ayrton Senna, al cărui sincer fan sunt, ca să înţelegeţi ce are în raniţa comportamentală un mare campion. Altfel n-o să-i iubiţi nicio data, pe cei din F1.