Hamilton nu-si schimba abordarea

Publicat vineri, 25.04.2008 10:48 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a dezvaluit ca nu intentioneaza sa-si schimbe modul de abordare in campionat dupa prestatia dezamagitoare din Bahrain.

Englezul a avut o cursa de cosmar pe circuitul din Sakhir, terminand cursa doar pe locul 13. Totusi, el a marturisit ca este pregatit sa lupte din nou pentru victorii.

"Imediat dupa cursa am stiut ce a mers prost si unde trebuie sa corectez, asa ca in urmatoarele zile a trebuit doar sa ma gandesc ca am avut o prestatie slaba. Am revenit la antrenamente pentru a fi proaspat"

, a declarat Hamilton reporterilor de la Barcelona. "Voi aborda weekendul in acelasi mod si, evident, nu voi face aceeasi greseala din nou. Acum ma simt bine".

Hamilton ocupa in prezent locul 3 in clasamentul pilotilor si a marturisit ca a fost surprins sa-i vada pe cei de la BMW-Sauber luptand pentur primele pozitii alturi de McLaren si Ferrari. "Cu siguranta la inceputul sezonului ne gandeam ca va fi doar o lupta intre McLaren si Ferrari, la fel ca anul trecut, dar BMW au facut un mare pas inainte. Intregul paddock a facut pasi inainte. Am vazut in calificari ca masinile sunt mai apropiate in privinta timpilor decat anul trecut, asa ca trebuie sa fie spectaculos de urmarit. Si pentru noi este mai distractiv sa avem inca un competitior de batut".

Desi mai multi oficiali din lumea Formulei 1 si-au exprimat parerea ca Barcelona reprezinta un punct de reper pentru restul sezonului, Hamilton nu le impartaseste puctul de vedere. "Oamenii spun asta, dar eu nu sunt de acord. Anul trecut Ferrari au fost foarte rapizi aici si la fel am fost si noi, dar lucrurile stau altfel la fiecare cursa. Evident, facem multe teste aici si este un circuit grozav, vremea este intotdeauna buna si vantul slab, dar toate circuituitele sunt diferite".