Hamilton, mulţumit de primele testele în simulator cu noul McLaren MP4-26

Publicat marţi, 30.11.2010 14:49 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton susţine că primele semne indica o performanţă bună pentru monopostul McLaren MP4-26, după testele efectuate luni în simulator.

Lewis Hamilton a fost prezent luni la Woking pentru a încerca în simulator noul monopost cu care McLaren speră să câştige titlurile mondiale în sezonul următor.

Britanicul a avut prima ocazie să evalueze o serie de componente noi cu ajutorul cărora echipa dezvoltă noul monopostul, iar britanicul a fost mulţumit de rezultatele obţinute, inclusiv în ceea ce priveşte sistemul KERS şi noua aripă spate ajustabilă.

"Multe idei inteligente şi îmbunătăţiri. Am pilotat pentru prima oară noua maşină şi sunt mulţumit. KERS şi aripa spate sunt înşelătoare, dar m-am simţit ca acasă. Sistemul nostru KERS este cel mai bun şi ar trebui să furnizeze (n.r - rezultate)", a scris fostul campion mondial pe contul său de Twitter.

Hamilton nu a participat la sesiunea de teste cu pneuri Pirelli de la jumătatea lunii noiembrie, britanicul explicând cu această ocazie ca a luat această decizie întrucât cauciucurile se vor schimba radical până la evaluările oficiale din luna februarie.

Via | Reuters

  • ham, joi, 02.12.2010 12:34
    ideile

    M-as bucura sa fie ideile tale:))..cum spuneai in pauza din vara trecuta:)..vreo gaura ceva?