Hamilton: "Mereu am mers bine la Monaco"

Publicat luni, 21.05.2007 13:12

Lewis Hamilton, pilotul britanic al celor de la McLaren Mercedes, a declarat ca intotdeauna i-a placut circuitul de la Monaco, acolo unde a avut evolutii bune.

 "Mereu am mers bine la Monaco, iar in acest an voi concura cu gandul de a castiga. Asta nu ma impiedica insa sa raman realist. Va fi doar a cincea mea cursa in Formula 1 si sunt constient ca mai am foarte multe de invatat. Tot ce imi propun este sa adun cat mai multe puncte pentru mine si pentru echipa",

a spus performerul din acest sezon al Marelui Circ.

Britanicul Hamilton se afla pe primul loc in clasamentul pilotilor cu 30 de puncte acumulate dupa patru Mari Premii desfasurate.

  • dragon, luni, 21.05.2007 15:55
    actualizare pret piloti

    Mi se pare o tampenie ca pretul unui pilot sa nu creasca in functie de locul pe care il ocupa in clasamentul oficial (ex. Nico Rosberg vs. Jenson Button). Parca mai mai imi vine sa nu mai intru deloc pe site! Wake up peoples! Eu cel putin vreau sa vad schimbari si acolo! Dar ... e doar o parere a mea. All the best !

  • pistike6, marţi, 22.05.2007 17:33
    engleza si desteptii

    wake up people! fara s dragonule...ca-i cuvant plural. un sfat: scrie-ti comentariile doar in romana... nu amesteca in ele expresii din engleza sau alte limbi straine ca nu pari deloc mai destept.