Hamilton: "Managerii mei nu au nicio vină pentru sezonul modest"

Publicat miercuri, 14.12.2011 18:33 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton le-a luat apărarea managerilor săi după ce Bernie Ecclestone a catalogat drept "un dezastru" modul în care aceştia gestionează cariera britanicului în Formula 1.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Guardian, Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a catalogat drept "un dezastru" modul în care compania XIX Entertainment îi gestionează cariera lui Lewis Hamilton. Britanicul a sugerat că diversele campanii la care trebuie să participe i-au distras atenţia de la Formula 1, o posibilă explicaţie pentru rezultatele modeste înregistrate în 2011.

"Cred că este un dezastru. Se întâlneşte cu oameni cu care probabil nu s-ar întâlni şi care probabil îl influenţează negativ. Poate că este la vârsta la care are mulţi bani şi la care poate trece peste anumite lucruri când este influenţat, ceea ce în mod normal nu ar face", a precizat britanicul.

În mai puţin de 24 de ore, Hamilton a reacţionat şi insistă că echipa sa de manageri nu a greşit cu nimic în modul în care îi gestionează cariera.

"Cred XIX a fost criticată foarte mult în acest an, ceea ce nu este drept, pentru că totul are legătură cu mine. Este vina mea. Au vrut să fie alături de mine la fiecare cursă şi m-au sprijinit, dar eu am decis să nu îi am lângă mine la fiecare cursă pentru că am vrut să fac unele curse pe cont propriu. În viitor îi voi avea la fiecare cursă. Dar ei nu au avut niciodată o influenţă asupra modului meu de gândire. Am făcut totul eu însumi", a precizat el.

Via | The Guardian

  • painkiller, miercuri, 14.12.2011 21:08
    cocalar ?

    am un vecin tot asa mai "bronzat" si nu stiam de la cine s-a inspirat atunci cand si-a pus cercei; acum m-am prins ca este fan hamilton :) zilele astea am vizionat sezoanele de la inceputul anilor '90 . atunci erau piloti adevarati iar cursele elecrizante. generatia vedetelor de acum va disparea din formula 1 f repede daca nu se apuca serios de munca.