Hamilton: "E doar o chestiune de timp pana voi castiga"

Publicat marţi, 24.04.2007 13:03

Lewis Hamilton este optimist in privinta viitorului sau, fiind de parere ca este doar o chestiune de timp pana cand isi va trece in palmares prima victorie din F1.

"Il respect mult pe Fernando Alonso si consider ca el este mandria echipei. Este un pilot cu calitati extraordinare si va fi greu sa il inving, dar nu imposibil",

declara Hamilton.

Lewis este performerul de pana acum al sezonului din Formula 1, acesta reusind sa se claseze pe podium la toate cele trei curse disputate pana in acest moment.

  • mad_sh33p, miercuri, 25.04.2007 00:00
    debut in voga...

    mi se pare unul dintre cele mai bune debuturi care ni le-a oferit F1 de cativa ani incoace...dar sa nu uitam ca Hamilton are in spate o echipa destul de competitiva si ceva experienta.

  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 09:01
    corect

    Este CEL MAI BUN DEBUT in F1 vreodata la puncte. Dar Schuey si Senna reuseau debuturi poate mai impresionante in masini mult mai slabe. Senna trecand in Toleman-ul lui pe ploaie la Monaco pe langa Prost intr-o masina de varf. Hamilton are si bafta unei masini capabile sa castige CM. Nimic din astea insa nu ii scade valoarea. In masini egale Hamilton reuseste sa treaca de ceilalti de pe pista de parca nici nu ar fi acolo. Insa nu va fi intotdeauna luna de miere; va vedea si partile mai putin bune ale F1. Hamilton va castiga foarte curand...poate la Monaco sau Indianapolis.