Hamilton, dublu podium consecutiv la debut dupa 43 de ani

Publicat luni, 09.04.2007 11:35

Lewis Hamilton a reusit performanta de a-i eclipsa prima pozitie colegului sau Fernando Alonso prin al doilea sau podium consecutiv din tot atatea curse disputate.

Britanicul este primul pilot care reuseste aceasta performanta dupa 1964, cand Peter Arundel a terminat in primele sale doua curse la Lotus pe locul al treilea.


"Sunt extrem de fericit. A fost cea mai dificila cursa in care am concurat vreodata. Nu mi-am imaginat vreodata ca ma voi bate cu acesti baieti. Am tras de mine la maximum. Sa vezi doua Ferrari-uri in spatele tau stiind ca sunt mai usoare si mai rapide e un lucru greu. Am facut inca un pas important. Urmatorul ar fi sa castig o cursa. Sper cu adevarat ca pot sa ajung la aceasta performanta la un moment dat", a declarat tanarul englez.

Hamilton s-a destanuit presei in legatura cu sentimentele care l-au incercat in timpul cursei din Malaezia. "Sa iti aperi pozitia este de 10 ori mai dificil decat sa incerci sa depasesti. Nu pot sa va spun cat de greu, cat de cald a fost in cockpit. Apa mi s-a terminat la jumatatea cursei si totul devenea tot mai fierbinte. Insa nu i-am dus lipsa prea tare. Oricum, dupa 10 tururi era la fel de calda ca ceaiul. O beam doar pentru ca trebuia sa ma hidratez", a spus Hamilton.
  • daniel, luni, 09.04.2007 13:28
    hai hamilton!!

    hai hamilton!!!!dai tare!!!