Hamilton: "A fost o experienta noua pentru mine"

Publicat luni, 23.07.2007 15:20 de Daniel Popescu

Pilotul echipei McLaren Mercedes, Lewis Hamilton, spune ca are multe de invatat dupa evenimentele petrecute in cadrul Marelui Premiu al Europei de la Nurburgring.

"A fost un weekend extraordinar si o experienta noua pentru mine. Am plecat bine in cursa si ajunsesem pe locul 6, apoi, dupa ce pilotii BMW s-au ciocnit, chiar pe 4. Din pacate, a inceput ploaia si am alunecat pe pista umeda. Am reusit sa mentin motorul in functiune si am revenit pe pista cu ajutorul macaralei"

, a povestit britanicul.

Lewis sustine ca locul 9 nu este chiar atat de slab, in conditiile in care alti piloti au fost nevoiti sa abandoneze. "Cursa a fost suspendata, iar la restart am incercat sa fortez pentru a-i ajunge pe ceilalti din urma, dar cand esti cu aproape un tur in urma te gandesti si la ghinioanele celorlati. Am fost capabil sa termin pe 9 dupa ce am reusit sa trec de un Renault, insa nu am castigat niciun punct", a incheiat liderul clasmaentului general.

  • jano_rajmond, luni, 23.07.2007 22:10
    Macaraua

    Daca nu era macaraua si tu erai pe nicaieri copile... asa ca mai trebuie sa inveti cate ceva...

  • fanica, marţi, 24.07.2007 10:07
    cam putine...

    Cu prea putine puncte a fost gratulat Hamilton pentru "noua experienta" , nu credeti? , jenant..., mai bine nu tratati stirea s-au trebuia neaparat?

  • jano_rajmond, marţi, 24.07.2007 11:56
    SAU

    nu s-au