Hakkinen: "Rivalitatea dintre piloti nu va afecta McLaren"

Publicat marţi, 31.07.2007 15:48 de Daniel Popescu

Dublul campion mondial Mika Hakkinen crede ca McLaren nu va avea probleme din cauza rivalitatii pilotilor sai, Lewis Hamilton si Fernando Alonso. Campionul en-titre Alonso si debutantul Hamilton sunt implicati in lupta pentru titlu in acest sezon, englezul avand un avantaj de numai doua puncte. Hakkinen, care s-a intalnit cu cei doi piloti la filmarile pentru un spot publicitar, a spus ca lupta lor ii aminteste de confruntarile sale cu David Coulthard cand evolua la McLaren.

"Am avut discutii interesante cu ei. Mi-am amintit de vremurile cand eram coechipier cu Coulthard si am simtit ce este intre ei. Este normal. Din exterior poate parea ca este mai mult, dar eu cred ca lucreaza in echipa, chiar daca este greu. Este o situatie dificila, dar Ron Dennis ii poate indruma si le poate oferi sfaturi. Are experienta de la multi piloti care s-au luptat pentru campionat, incepand de la Prost si Lauda. Cred ca isi foloseste la maxim experienta cu Fernando si Lewis si nu cred ca vor avea probleme. Cel mai bun va castiga", a declarat Hakkinen.

  • ..., marţi, 31.07.2007 18:28
    Kimi la McLaren?

    "Dublul campion mondial Mika Hakkinen crede ca McLaren nu va avea probleme din cauza rivalitatii pilotilor sai, Lewis Hamilton si Kimi Raikkonen."... cred ca vroiati sa ziceti Fernando Alonso...