Grosjean: "Am aceeaşi filosofie cu Raikkonen"

Publicat marţi, 20.12.2011 12:04 de Daniel Popescu

Romain Grosjean consideră că are aceeaşi filosofie cu Kimi Raikkonen şi este nerăbdător să înceapă sesiunile de teste din această iarnă.

La aproximativ o săptămână după ce a semnat cu Renault, echipa care îşi va schimba numele în Lotus începând de anul viitor, Romain Grosjean a efectuat o vizită la fabrica de la Enstone.

Cu această ocazie, francezul a făcut cunoştinţă cu Kimi Raikkonen, noul său coechipier, despre care afirmă că are aceeaşi filosofie ca şi el.

"L-am întâlnit săptămâna trecută şi este un tip ok. Cred că avem mai mult sau mai puţin aceeaşi filosofie, amândoi vrem să dăm tot ce avem mai bun pentru echipă pentru a obţine rezultate bune anul viitor şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al echipei.

Pe de altă parte, Grosjean este nerăbdător să înceapă pregătirile pentru noul sezon competiţional, chiar dacă până la prima sesiune de teste mai este o lună şi jumătate.

"Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să dezvolte monopostul cât mai mult posibil înainte de Melbourne. Testele sunt esenţiale pentru pregătirea sezonului şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu băieţii şi să ofer feedback pentru monopost pentru a fi pregătiţi pentru Australia. De asemenea, fiecare pilot va avea doar şase zile de teste înainte de startul sezonului, aşa că fiecare kilometru de teste va fi folositor. Abia aştept să începem", a mai precizat el.

Via | Renault