Glock vrea performante mai bune in 2009

Publicat miercuri, 22.10.2008 13:06 de Daniel Popescu

Timo Glock isi propune sa obtina rezultate mai bune in 2009, dupa un sezon 2008 in care s-a ridicat in buna masura la pretentiile echipei Toyota.

Cu o singura cursa inainte de final, Glock a acumulat 22 de puncte in clasamentul pilotilor, ocupand pozitia a 10-a in aceasta ierarhie.

Pilotul german spune ca este multumit de evolutiile sale din acest an, cu atat mai mult cu cat tinta sa era sa ajunga la cota de 20 de puncte.

"Mi-a placut foarte mult acest sezon. Am avut momente bune si mai putin bune, iar uneori am avut ghinion"

, a declarat Glock. "Partea buna este ca am demonstrat progrese pe parcursul sezonului, iar in amsamblu sunt multumit. Am cu doua puncte mai mult decat obiectivul personal de 20 de puncte pentru acest sezon, ceea ce este foarte bine".

Pentru sezonul 2009, Glock isi propune sa obtina performante si mai mari, iar germanul se bazeaza foarte mult pe munca in echipa. "Ambitia mea este sa fiu in top, asa ca presiunea exista intotdeauna, dar intreaga echipa m-a sprijinit foarte mult. Echipa de la curse, echipa de teste si toata lumea de la fabrica. Echipa este intotdeauna foarte profesionista si a facut totul pentru a ma ajuta. Este bine sa stiu ca ei sunt in spatele meu si privesc cu incredere spre un sezon 2009 si mai bun".