Gascoyne explica atuurile noului monopost “B”

Publicat miercuri, 05.09.2007 10:54 de Daniel Popescu

Seful departamentului de tehnica din cadrul echipei Spyker, Mike Gascoyne, a dezvaluit ca noua masina “B”, care isi va face debutul in Marele Premiu al Italiei din acest weekend, are imbunatatiri din puncte de vedere mecanic si aerodinamic.

“Sunt doua arii principale unde monopostul “B” difera de masina “A”

, explica Gascoyne. “Prima este de natura mecanica, iar cea de-a doua de natura aerodinamica. Din punct de vedere mecanic am revizuit geometria suspensiei spate, iar cutia de viteze are un nou design ce corespunde cu regulile ce vor intra in vigoare in 2008. Instalarea motorului a fost de asemenea revizuita pentru ca racirea sa fie mai eficienta”.

Insa marea modificare consta in pachetul aerodinamic. Gascoyne explica si de ce. “Celalalt update major este pachetul aerodinamic. Separat de sasiu si nasul masinii, toate celelalte componente au fost revizuite si, de fapt, toate sunt noi”, a precizat oficialul echipei olandeze.

Spyker spera ca noul monopost sa aiba performante mai bune decat vechea masina, insa nimeni nu se asteapta la minuni in urmatoarele curse.

  • ghy, miercuri, 05.09.2007 11:14
    ygu8

    bravo o sa luati si voi un punct poate cu raciu asta