Gascoyne asteapta progrese semnificative

Publicat joi, 07.02.2008 10:29 de Daniel Popescu

Force India va fi intr-o forma mult mai buna anul viitor pe vremea aceasta, prezice seful departamentului tehnic, Mike Gascoyne, care spera ca echipa sa va reusi sa urce cateva pozitii pe grila de start pe parcursul urmatoarelor 12 luni.

"Cred ca avem un motiv bine-intemeiat sa credem ca putem imbunatati situatia

", a declarat Gascoyne. "Cred ca este posibil sa ajungem in fata cu bugetul potrivit si cu nivel de loialitate adecvat. Sunt foarte increzator ca anul viitor pe vremea asta veti vedea aceasta echipa mult mai bine".

Gascoyne a refuzat insa sa specifice exact la ce progres anticipeaza. "Cat de departe putem merge, ca o echipa mica, este o alta problema. Dar este posibil sa ducem aceasta echipa cu bugetul pe care il avem acum, pana pe podium".

Aproape toate echipele isi fac sperante similare inainte de inceperea unui sezon, insa Gascoyne crede diferenta dintre Force India si celelalte echipe este data de modul de abordare. "Avem in plan sa progresam gradual. Daca putem ajunge la mijlocul plutonului, sa castigam puncte, putem atrage investitori si, prin investitii, putem ajunge sa luptam pentru podiumuri".