FOTO: Monopostul Red Bull pentru 2012, spionat la Jerez?

Publicat luni, 06.02.2012 12:15 de Daniel Popescu

Publicaţia F1Today susţine că a reuşit să fotografieze noul monopost Red Bull RB8 pentru sezonul 2012, care va fi lansat luni la ora 15:00.

Jurnaliştii publicaţiei olandeze F1Today au publicat luni o imagine care aparent înfăţişează monopostul cu care Red Bull va concura în sezonul 2012 al Formulei 1.

Monopostul a fost fotografiat în momentul în care era coborât dintr-unul dintre camioanele campioanei mondiale în paddock-ul circuitului de la Jerez, care va găzdui începând de marţi prima sesiune de teste din această iarnă.

Jurnaliştii precizează că nu ştiu cu certitudine dacă acesta este monopostul Red Bull RB8, însă şansele sunt destul de mari, în contextul în care Red Bull nu ar avea niciun motiv să aducă vechiul monopost.

Dacă monopostul din fotografie este RB8, înseamnă că Red Bull va fi doar a doua echipă după McLaren care nu a optat pentru un nas semnficativ mai coborât decât şasiul, ci pentru o soluţie mai elegantă.

Red Bull Racing va prezenta primele imagini oficiale cu noul monopost pe site-ul său de internet la ora 15:00, ora României.

De asemenea, a apărut şi o primă fotografie cu noul monopost Toro Rosso, care indică prezenţa unui nas mai coborât decât şasiul. Monopostul STR7 va fi lansat luni la ora 18:30, ora României.

Via | F1Today