Force India a rezolvat problemele contabile

Publicat luni, 01.03.2010 17:16 de Daniel Popescu

Force India a confirmat ca a depus situatia contabila pe anul trecut la institutiile financiare din Marea Britanie, astfel ca participarea in sezonul 2010 nu este in pericol.

Presa interntionala a speculat ca Force India ar putea rata prezenta pe grila de start in sezonul 2010, dupa ce organismele financiare din Marea Britanie au anuntat ca echipa indiana nu si-a depus situatia contabila la termenul prevazut de lege.

Autoritatile au extins insa termenul limita pana in 25 februarie, iar echipa a confirmat astazi ca a indeplinit toate cerintele institutiilor financiare din Marea Britanie, acolo unde Force India are sediul central.

"Problema a fost o furtuna intr-o ceasca de ceai si nu a reprezentat niciodata un risc pentru noi. Situatia contabila a fost clarificata in 25 februarie si este firesc sa obtinem astfel de deadline-uri in afaceri. Pentru noi a fost ceva obisnuit", a declarat Otmar Szafnauer, CEO-ul de origine romana al echipei Force India.

Echipa cu sediul la Silverstone are astfel toate motivele sa priveasca cu incredere sezonul 2010, mai ales ca rezultatele obtinute in testele din aceasta iarna sunt incurajatoare.

Via | Autosport