Fisichella, retrogradat cu 5 pozitii pe grila de start!

Publicat duminică, 05.08.2007 11:23 de Daniel Popescu

Dupa ce Fernando Alonso a fost retrogradat cu 5 pozitii pe grila de start, oficialii FIA au luat aceeasi decizie si in cazul pilotului echipei Renault, Giancarlo Fisichella!

Italianul a reusit o sesiune de calificari buna, termninand pe locul 8, insa in primele 15 minute l-a blocat pe pista pe japonezul Sakon Yamamoto, care efectua un tur rapid. Ca urmare a acestui fapt, Fisichella a fost retrogradat cu 5 pozitii pe grila si va pleca in cursa de pe locul 13.

Pilotul italian ocupa locul 7 in clasamentul general al pilotilor, cu 17 puncte. Coechipierul sau, Heikki Kovalainen, s-a clasat sambata al 12-lea pe grila de start pentru Marele Premiu al Ungariei.

  • ralu, duminică, 05.08.2007 12:12
    mda

    e penibil...asta k sa nu para suspect miscarea cu Alonso.....

  • drbesz, duminică, 05.08.2007 12:53
    flavio briatore

    dati si voi stirea cu interviul lui flavio briatore cand rectifica cele spuse despre descalificarea mclaren... sau daca nu stiti despre ea cautati... ca ati depunctat atunc mclaren.si atunci cele spuse de briatore au fost altfel interpretate de media italiana.interviul nou a aparut astazi.

  • fotbal, duminică, 05.08.2007 13:08
    FIA

    sa ma "ceva" pe sistemul asta de calificari adoptat de cei care conduc destinele Formulei 1 ...cel mai prost ..tot timpul vor aprea discutii si penalizari dincauza lui ...mai bine se revine la vechiul sistem ca este cel mai bun ...fiecare pilot sa iasa pe circuit singur si sa-si faca turul de calificare