Fisichella: "Force India poate fi competitiva"

Publicat joi, 10.01.2008 18:29 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella spune ca s-a alaturat echipei Force India deoarece considera ca team-ul lui Vijay Mallya poate fi competitiv. Italainul spune ca Force India nu a fost singura lui optiune si este increzator ca echipa poate face un pas inainte.

"Abia astept sa ma alatur echipei Force India pentru sezonul urmator"

, a declarat Fisichella. "La testele de la Jerez am fost impresionat de profesionalismul echipei si de dorinta de a face pasi inainte. Sper ca experienta mea sa ajute echipa sa-si atinga obiectivele. Contrar parerii generale, aceasta nu a fost singura mea optiune, ci a fost cea mai buna: cu noii propietari si cu un buget competitiv, cred cu adevarat ca putem face valuri anul viitor. Ma simt motivat si pregatit sa ajut Force India sa castig puncte constat".

Fisichella, care luni va implini 35 de ani, a luat parte la 194 de curse. "Este un pilot care a concurat cu cei mai buni din acest business", a declarat miliardarul indian Vijay Mallya. "Experienta si abilitatea de a ajuta inginerii echipei a fost o cerinta cheie".

Fisichella va concura alaturi de Adrian Sutil, care ramane la Force India dupa performanta promitatoare din 2007. "Sunt foarte fericit sa raman la Force India inca un sezon", a declarat Sutil. "A existat un interes din partea altor echipe, dar oportunitatea de a sta la o echipa care progreseaza a reprezentat o ambitie puternica pentru mine in acest moment al carierei. De asemenea sunt foarte incantat sa am oportunitatea de a lucra cu Fisichella. este foarte experimentat si a pilotat pentru o campioana mondiala, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru mine si pentru Force India".

Echipa l-a numit pe Vitantonio Liuzzi in functia de pilot de teste. "Sunt foarte incantat sa ajut Force India in programul de teste in acest an", a declarat Liuzzi. Rolul pilotului de teste va fi crucial in progresul echipei".

  • csaba, joi, 10.01.2008 19:30
    povasti

    povesti

  • kimi, vineri, 11.01.2008 09:53
    fisico

    mai bine te retrageai fisico !!! esti praf !!! nu ai fost in stare sa rupi gura targului cu renault, daramite cu force india !! daca iei 2 p sa fii multumit !!