Fisichella e multumit de masina Force India

Publicat vineri, 25.01.2008 10:59 de Mircea Meșter

Giancarlo Fisichella se declara foarte multumit de comportamentul monopostului sau in testele de la Valencia, masina pe care a pregatit-o Force India fiind caracterizata de pilotul italian ca fiind "consistenta". "A fost o zi excelenta astazi (n.r. - ultima zi de teste de la Valencia) si, in ciuda unor probleme mecanice minore aparute chiar la sfarsitul zilei nu am dat de probleme de fiabilitate si am completat tot programul pe care il programaseram"

, spune Fisichella.

Italianul este completat de Mike Gascoyne, inginerul-sef al celor de la Force India: "Giancarlo si echipa si-au imbunatatit performantele in timpul zilei de astazi, completand setarea masinii asa cum aceasta era planificata. E pacat insa ca aceasta imbunatatire nu a fost reflectata de timpii pe tur deoarece din cauza problemelor de la final nu am mai testat masina cu pneuri noi. In general, am avut insa de-a face cu o zi foarte buna pe planul dezvoltarii masinii".

Fisico a caracterizat si masina, la insistentele jurnalistilor prezenti la Valencia: "masina este acum ceva mai consistenta decat era la inceput. Chiar si in conditiile in care am avut in rezervor foarte mult combustibil si pneuri uzate am fost aproape de celelalte echipe. Ar fi fost interesant sa vedem cat suntem de aproape in conditii normale, insa e clar ca facem progrese remarcabile si ca mergem in directia buna. Sunt multumit de cum merg lucrurile".