Fisichella crede ca Ferrari vor domina in 2008

Publicat vineri, 15.02.2008 11:52 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Force India, Giancarlo Fisichella, se alatura celor care considera ca Scuderia Ferrari vor domina sezonul 2008 al Formulei 1.

Chiar daca echipa italiana a fost absenta de la testele de la Jerez, fiind prezenta in Bahrain, Fisichella estimeaza ca F2008 se situeaza peste masina celor de la McLaren.

"Ei sunt cu siguranta mai buni decat ceilalti. Calutul cabrat este in frunte, apoi urmeaza McLaren, dupa care vin toti ceilalti", a declarat Fisichella pentru Gazzetta dello Sport.

Referindu-se la echipa pentru care va concura in 2008, Fisico este increzator ca Force India vor face o figura frumoasa in 2008. "La urmatoarele teste vom avea un nou pachet aerodinamic. la inceputul sezonului va fi dificil sa parasim ultimele locuri, dar sper ca putem imbunatati situatia gradual".

Unul dintre motivele pentru care italianul este optimist este reprezentat de situatia financiara asigurata de Vijay Mallya, "Avem banii necesari, oameni buni si doua tuneluri de vant performante. Avem nevoie doar de timp", a adaugat Fisichella, care a semnat un contract pe doi ani. "Prima jumatate a sezonului va fi dificila, dar cred in acest proiect".

Fisichella nu a intrat in amanunte legate de noile upgrade-uri ale masinii, insa revista germana Auto Motor und Sport a dezvaluit ca una dintre dezvoltarile mecanice planuite de Force India se refera la o cutie de viteze cu schimbare rapida a treptelor.

  • kj, vineri, 15.02.2008 12:21
    loki

    mama ce dezvaluire ai facut fisico esti mama termita pai da judeci ca da fum la toti

  • cata_iceman, vineri, 15.02.2008 12:28
    PUNCTAJ

    De cand incepe puncatjul la echipe piloti etc.

  • daniel.popescu, vineri, 15.02.2008 12:38
    @cata_iceman

    Primul paragraf din regulamentul F1 Champ explica exact acest lucru. Te invit sa il citesti.

  • Matrixu, vineri, 15.02.2008 13:09
    Cine zice...

    Declaratii de la acelasi om care zicea anul trecut ca Alonso nemaifiind la Renault o sa poata si el sa castige titlul.

  • Cyrus, vineri, 15.02.2008 17:39
    Loki, esti o rusine...

    Loki, omul acesta e unul din putinii care are superlincenta de pilot Formula 1 - cred ca nici o zecime n-ai realizat in viata cit el, judecind si dupa felul de comentarii pe care le faci. El si-a spus doar parerea

  • craete, duminică, 17.02.2008 01:13
    Loki,esti penibil

    acelasi raspuns si din partea mea,.....pacat ca esti pe forum,nu cred ca ca ne face placere prezenta ta.(no ofence) dar imi permit sa te "supar " putin si sa'ti amintesc ca de obicei oameni ca tine care nu au respect sunt de cele mai multe ori oameni care nu realizat nimic in viata.....si la fel ca si mine omul si'a spus doar parerea. ;)