FIA cere clarificari despre MP al Frantei

Publicat vineri, 17.10.2008 10:02 de Daniel Popescu

FIA a trimis o scrisoare Federatiei Franceze de Motorsport in care solicita detalii despre motivele care au condus la anularea Marelui Premiu al Frantei din 2009.

Federatia Franceza de Motorsport (FFSA) a anuntat marti anularea Marelui Premiu al Frantei din sezonul 2009 din cauza unor grave probleme financiare.

Totusi, FIA nu a fost anuntata in prealabil de aceasta decizie, motiv pentru care forul mondial a solicitat FFSA mai multe explicatii.

"Secretariatul general al FIA a trimis o scrisoare presedintelui FFSA pentru clarificarea de urgenta a situatiei pentru Marele Premiu al Frantei. Pana acum nu am auzit nimic si suntem ingrijorati"

, a declarat un purtator de cuvant al FIA pentru agentia de presa Reuters.

FFSA a anuntat ca ia in considerare 6 optiuni pentru Marele Premiu al Frantei din 2010, acestea fiind Yvelines (Flins), Magny-Cours 2 si patru locatii in apropierea Parisului - Gonesse, Domaine de Ferrieres, Disney Marne la Vallee si Sarcelles.

  • michelle_b, vineri, 17.10.2008 10:07
    @admin

    "FFSA a anuntat ca ia in considerare 6 optiuni pentru Marele Premiu al Frantei din 2010, acestea fiind Yvelines (Flins), Magny-Cours 2, and four locations near Paris - Gonesse, Domaine de Ferrieres, Disney Marne la Vallee si Sarcelles." - romgleza ? :P

  • alex_capruciu, vineri, 17.10.2008 10:21
    aoleu

    corectati repede !!! =))