Ferrari: "Vom incepe anul cu o masina complet noua!"

Publicat luni, 17.12.2007 13:40

Masina cu care Ferrari se va alinia la startul lui 2008 va fi, spune directorul tehnic al Calutului Cabrat, "complet noua". Aldo Costa sustine ca, desi elementele tehnice nu pot fi inlocuite din cauza regulilor foarte stricte si extrem de conservatoare, elementele aerodinamice fac ca monopostul cu care Kimi Raikkonen va incerca sa isi apere titlul sa fie absolut nou.

"Va fi o masina complet diferita, chiar daca schimbarile radicale vor lipsi din cauza regulamentului. de exemplu, partea frontala a monopostului va fi diferita, cu elemente laterale si o aripa frontale noi", spune oficialul Ferrari.

"Testele de la Barcelona si Jerezau fost pozitive, am simulat patru curse complete fara niciun fel de problema. Vom aduce cateva modificari la nivelul suspensiilor si vom implementa o cutie de viteze cu raport mai bune al treptelor. Intentionam sa incepem puternic sezonul 2008 si vom trage la maximum in timpul iernii pentru ca debutul anului sa ne gaseasca in conditie perfecta", concluzioneaza Aldo Costa.