Ferrari va lansa noul monopost la inceputul lunii februarie

Publicat joi, 15.12.2011 12:22 de Daniel Popescu

Ferrari a dezvaluit ca va lansa noul monopost la inceputul lunii februarie pentru a participa cu acesta la prima sesiune de teste.

Scuderia Ferrari a anuntat in aceasta saptamana o parte dintre planurile pe care le are pentru perioada premergatoare noului sezon competitional.

Potrivit declaratiilor lui Luca Colajanni, seful departamentului media al echipei, Ferrari va participa la prima sesiune de teste a iernii cu noul monopost, care urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii februarie.

"Noul monopost Ferrari de Formula 1 va fi prezentat la inceputul lunii februarie, la timp pentru a lua parte la prima sesiune de teste de dinaintea sezonului", a declarat el pentru publicatia italiana Autosprint.

Colajanni a reiterat si declaratiile sefilor Ferrari facute in ultima perioada, potrivit carora noul monopost va avea un aspect vizual semnificativ diferit fata de precedentul, in incercarea de a incepe in forta sezonul 2012.

"In acest moment nu este important sa spunem daca noul proiect va fi unul extrem. Cu siguranta va fi o diferenta fata de trecut, un program foarte diferit, pentru ca obiectivul este sa castigam si marcheaza o schimbare de mentalitate din partea intregii echipe", a mai precizat el.

Anterior, si rivalii de la Red Bull Racing au anuntat ca vor aborda prima sesiune de teste a iernii cu noul monopost, lansarea find preconizata pentru 5 februarie la Milton Keynes. Prima sesiune de teste din airna va avea loc in perioada 7-9 februarie pe circuitul de la Jerez.

Via | Autosprint