Ferrari si Honda se bat pe Ross Brawn

Publicat marţi, 10.04.2007 11:22

Dupa ce Honda si-a exprimat dorinta de a-l inrola in echipa pe Ross Brawn, fostul inginer de echipa al celor de la Ferrari, echipa italiana a replicat prun Luca Colajanni, purtatorul de cuvant al Scuderiei.

"Ross este deocamdata liber de contract insa am vrea sa credem ca intre noi si el exista un gentlemen's agreement prin care el va discuta in primul rand cu noi inainte sa ia o decizie legata de viitorul sau",
a declarat Colajanni.

Honda il doreste insa foarte mult pe Brawn pentru ca acesta sa ii scoata pe japonezi din forma proasta in care se afla in acest moment monoposturile si pilotii lor. Nick Fry, seful celor de la Honda, a comentat la randul sau declaratiile lui Colajanni: "Nu avem un centru de comanda atat de dezvoltat precum il are McLaren, insa nu cred ca ducem lipsa de resurse si de bani. Vrem cu adevarat sa transformam participarea noastra in Formula 1 in succes si am dezvoltat mult masina noua, chiar daca inca avem probleme cu aerodinamica. Insa ne-am angajat sa il ajutam pe Jenson sa castige campionatul mondial intr-un sezon".