Ferrari pune accent pe producerea noilor update-uri

Publicat marţi, 02.08.2011 11:46 de Daniel Popescu

Ferrari a dezvăluit că în următoarea săptămână se va concentra pe producerea unor update-uri aerodinamice pentru monopost şi îmbunatăţirea procedurilor de la opririle la boxe.

Formula 1 a intrat în pauza de vară de aproape o lună, însă inginerii şi mecanici mai au la dispoziţie câteva zile de munca înainte de închiderea completă a fabricilor timp de două săptămâni.

Ferrari intenţionează să utilizeze această perioadă în două scopuri: producerea unor update-uri aerodinamice pentru monopostul 150 Italia şi îmbunatăţirea procedurilor de la opririle la boxe.

"Un departament care va fi sub multă presiune în următoarele câteva zile este cel de producţie care, după recenta reorganizare, este condus de Corrado Lanzone. Obiectivul este producerea tuturor update-urilor planificate din partea departamentului de dezvoltare, în special în ceea ce priveşte pachetul aerodinamic al monopostului pentru următoarea cursă. Grupul de inginerie va avea de asemenea multe lucruri de făcut, întrucât vor forţa producerea componentelor pentru îmbunătăţirea procesului de oprire la boxe. Toate acestea vor avea loc în acelaşi timp cu munca depusă pentru definirea conceptelor care vor alcătui monopostul pentru 2012", precizează Ferrari într-un comunicat de presă.

Ferrari a înregistrat progrese majore pe parcursul ultimelor curse, Fernando Alonso reuşind să termine de fiecare dată pe podium în ultimele patru etape.

Via | Ferrari