Ferrari nu vor sa semneze cu Alonso

Publicat marţi, 22.04.2008 13:44 de Daniel Popescu

Presedintele Luca di Montezemolo a dezvaluit ca nu doreste sa-l aduca pe Fernando Alonso la Scuderia Ferrari.

Presa internationala a speculat ca Fernando Alonso ar putea ajunge la Ferrari in 2009, intrucat are o clauza in contractul cu Renault care ii permite sa plece dupa numai un an. Mai mult, insusi Alonso a sugerat ca ar putea pleca la o echipa de top anul viitor, daca Renault nu ii vor furniza o masina adecvata.

Totusi, presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a negat orice interes pentru dublul campion mondial. "O linie de piloti Raikkonen - Alonso ar insemna sa ne facem singuri rau. Vreau doi piloti egali care sa lucreze impreuna", a declarat Montezemolo pentru Gazzetta dello Sport.

Oficialul italian a adaugat ca in perioada urmatoare isi va dedica si mai mult timp Scuderiei Ferrari.

Afirmatiile lui Montezemolo vin la numai o zi dupa ce Alonso a sugerat ca sunt si alte echipe de top pentru care ar putea concura in viitor , printre nominalizate numarandu-se si Ferrari.

  • TeamN, marţi, 22.04.2008 16:03
    ?????

    V a salut,eu cred k alonzo se va duce dupa 2009 la echipa BMW p-tr k numai acolo va avea de ales....

  • sharky_raduku, marţi, 22.04.2008 19:05
    ShArKy

    nu cred...au niste piloti care sunt iubiti akolo...heidfeld e neamt..in nici un caz...kubica e talentat..nici el nu cred

  • speedyro, marţi, 22.04.2008 20:54
    driverX

    de ce primeste ferrari puncte?? ... oare cata plangeri trebuie sa mai fac ca sa intelegi / intelegeti ca esti / sunteti penibili ... de ce alonso - 5 ?? cred ca toti din tara asta infecta confundati f1 cu ferrari si viceversa.. nu-i chiar asa .. te rog din suflet sa ma stergi din concurs.. PROSTIE MAI MARE CA ASTA N-AM VAZUT .. inca o data un link care poate destupa capete .. http://www.bmw-sauber-f1.com/en/?jumpin=/interactive/teamtip/&lity=creditsuisse#/interactive/teamtip/