Ferrari: "Nu ne temem că îl vom pierde pe Alonso"

Publicat luni, 21.10.2013 13:32 de Daniel Popescu

Ferrari este convinsă că Fernando Alonso îşi va respecta contractul cu echipa, în mijlocul unor noi speculaţii că McLaren este interesată de serviciile sale.

Presa internaţională a lansat în această perioadă o nouă speculaţie cu privire la viitorul lui Fernando Alonso în Formula 1.

Pe de o parte, publicaţia daneză Ekstra Bladet susţine că McLaren a decis deja că în sezonul 2015 al Formulei 1 să mizeze pe serviciile lui Kevin Magnussen, pilotul danez care a câştigat titlul în Formula Renault 3.5 Series în weekendul recent încheiat, dar şi pe Fernando Alonso.

În plus, germanii de la Bild afirmă că McLaren a ajuns la un acord cu Honda, furnizorul de motoare din sezonul 2015, pentru a împărţi în mod egal salariul pe care îl va avea Alonso în cadrul echipei.

Cu toate acestea, Ferrari şi-a exprimat din nou certitudinea că Alonso va continua alături de echipă, întrucât contractul său expiră abia la sfârşitul sezonului 2016. "Nu-mi este teamă că îl voi pierde pe Alonso. Are un contract cu noi şi recent a spus clar că va rămâne. Vrea să câştige cu noi, iar noi vrem să câştigăm cu el", a precizat Stefano Domenicali, şeful Ferrari.

Via Motorsport

  • pablo256r, luni, 21.10.2013 13:44

    Ce papitoi esti dle.Domenicali! "Vrea să câştige cu noi, iar noi vrem să câştigăm cu el". Pai de patru ani il tot puneti in situatia jenanta sa se recunoasca invins. Tot de patru ani nu sinteti in stare sa faceti un monopost competitiv. Intotdeauna promiteti multe si faceti putine. Daca oricarui pilot i se ofera o alternativa de a avea un monopost mai bun cam ce crezi ca va face? Cu siguranta va pleca !

  • profu, luni, 21.10.2013 13:53

    Daca ar fi auzit : duute dica duute , intelegea ce are de facut.

  • 91Schumi06, luni, 21.10.2013 15:02

    Si eu vreau sa fac dragoste cu Carmen Electra. De la a vrea pana la a putea e cale lunga... Desi, ca o opinie personala, nu prea-l vad pe Alonso intorcandu-se la McLaren. Cel mai probabil la sfarsitul lui 2016 se va retrage din F1 si va fi inlocuit cu Vettel.

  • Bogdan, luni, 21.10.2013 15:21

    Se simte nevoia unui aer nou la echipa asta. Si daca asta presune demolarea si reconstructia ei ... de ce nu.

  • Soxy, luni, 21.10.2013 16:23

    Multe echipe il vor pe Alonso ... la fel cum multe il vor si pe Ham, Kimi sau Vettel hai sa fim seriosi, ce garantie are Alonso k McLaren va fi mai competitiv ... sa plece de la un sictir la altul ... nu cred bani are, echipa face ce zice el ... numai dc vrea sa scape neaparat de papagalul de Domenicali ... atunci da! inteleg! nici eu nu l-as mai suporta dupa 4 ani de bla bla bla bla

  • @91Schumi06, luni, 21.10.2013 16:43

    Tu sigur nu ajungi la Electra :), cota de piata a lui Alonso e mai ridicata in momentul de fata decat cea a Ferrari. Cam asta e adevarul. Honda il vor, Mclaren la fel....omul a tras echipa aia dupa el, ca pana la urma DOAR el s-a batut cu Redfools. Ceilalti mai mult figuratie. Si la anul fara un monopost performant la revedere. Lui Raikkonen daca ii dai bani n-are treaba. Ramane. Vettel nu vine daca caruta rosie nu merge. Vaneaza monopostul dominant ca deh, asa e obisnuit. Dar Alonso va ramane la Ferrari, cel putin pentru 2014. Din 2015...mai vedem.

  • danoe, luni, 21.10.2013 22:11

    Cind s-a batut Alonso cu Red Bull(Vettel)?Cind a avut Ferrari masina mai buna,iar cind Red Bull a avut masina mai buna a mutat lupta cit mai departe de Vettel ca sa arate cit de dezlantuit e el,dar n-are masina!

  • Bogdan, marţi, 22.10.2013 08:50

    Declaratia pare facuta din inconstienta. Dar de fapt, pe fundal, se aud chilotii tremurand si sudoarea rece, inghetata, prelingandu-se pe sira spinarii.