Ferrari nu l-a vrut pe Alonso

Publicat miercuri, 28.02.2007 14:04

Ferrari nu l-a contactat anul trecut pe Fernando Alonso dupa ce conducerea Calutului Cabrat a aflat ca Michael Schumacher nu va continua in Formula 1. Jean Todt spune ca l-a avut inca de la inceput in vizor pe Kimi Raikkonen.

"Ferrari nu a vorbit cu Alonso. El si Kimi sunt piloti aproximativ egali ca valoare insa m-am gandit ca Raikkonen se potriveste mai bine la Ferrari si in relatia cu mine"

, spune Todt. Acesta crede ca inca nu a reusit sa stabileasca intre el si finlandez o relatie de genul celei pe care a avut-o cu Michael Schumacher: "Imi place Kimi, cred ca este modest si nicidecum arogant, insa e adevarat ca nu il stiu inca foarte bine".

In interviul acordat germanilor de la Auto, Motor und Sport, Todt vorbeste in continuare de Felipe Massa, despre care crede ca are nevoie de timp pentru a-si stabili o relatie cu Kimi de genul celei avute cu Michael Schumacher: "Ei se respecta reciproc si sunt la fel de ambitiosi. Michale si Felipe au fost prieteni insa Kimi si Felipe nu se cunosc inca foarte bine cel mai important lucru este ca ei sa colaboreze si fac asta perfect"

  • Dana, joi, 08.03.2007 19:41
    :(

    Ce sa caute alonso la ferrari? N-are ce cauta acest specimen in locul lui schumy