F1 Champ 2008: Pariaza si inmulteste-ti punctele!

Publicat luni, 04.02.2008 18:15 de Daniel Popescu

Cea mai importanta noutate pentru F1 Champ 2008 este introducerea unei sectiuni de pariuri.

Userii vor avea dreptul sa parieze punctele castigate intr-o etapa din stiri sau evenimente conexe (teste, antrenamente libere, calificari) in sectiunea speciala din pagina principala de acces. Userii vor putea paria pe diverse evenimente cum ar fi: castigatorul cursei, pole position, duel intre piloti, cel mai rapid tur sau primul abandon.

Nu vor putea fi pariate punctele din clasamentul general (format prin adunarea punctelor castigate de un user pe parcursul etapelor).

Fiecare item implicat intr-un pariu va dispune de o cota stabilita de organizatorii F1 Champ. Potentialul castig este calculat inmultind suma de puncte pariata cu respectiva cota (exemplu: 100 de puncte x 1.3 = un potential castig de 130 de puncte). In cazul in care pariul nu este castigat, intreaga suma de puncte pariate va fi pierduta.

Userii vor fi liberi sa aleaga daca vor efectua sau nu pariuri in etapa respectiva.

  • silviukimi, luni, 04.02.2008 14:41
    @organizatori

    ma bucur ca ati luat in considerare propunerea mea, dar ati imbunatatit-o. o sa avem un sezon foarte interesant

  • stroakle, luni, 04.02.2008 16:07
    Asa sa fie...

    Da, pare destul de interesant. Devine palpitant !

  • alecstm, luni, 04.02.2008 16:14
    om vedea

    Mie mi se pare ca o sa fie ceva foarta complicat, asta e doar o parere la prima vedere. Sincer habar nu am cum functioneaza stistemu asta de pariuri cu cote cu eu mai stiu ce. Asi fi preferat sa fie ceva mai simplu si mai transparent, poate este si mie nu mi se pare asa acum. Sper sa ma obisnuiesc cu chestiile astea de pariuri.

  • georgedaniel, luni, 04.02.2008 16:40
    @alecstm

    asa e man !mie mi se pare "noul" regulament mult mai complicat si mai "diferit" fata de cel din 2007 :( ...eu vroiam ceva mai simplu...ca or sa fie userii noi intrati in concurs...care or sa zica: "m-ai bine ma l-as pagubas,decat sa incerc un asa joc "complicat" " ...asta este parerea mea.cel mai bine era sa fie la fel ca anul trecut.toata lumea stia cum merge treaba,totul era ok.dar,se pare ca acea "sare si piper",promisa de M.M,s-a transformat in "mult risc si ceva mai mult EXTAZ :)) " .oricum jocul va deveni mult mai palpitant...din cauza regulamentului,deoarece unii "care nu vor sti f.bine regulamentul" vor risca SI poate vor pierde toate punctele castigate in decursul unei etape =)) !foarte tare !!

  • radulyistv, luni, 04.02.2008 22:21
    Regulament

    Cred ca a venit timpul sa publicati tot regulamentul, de la cap la coada. Sunt prea multe schimbari fata de anul trecut si publiacat asa, pe bucati este greu de folosit. E bine sa existe cat mai multe posibilitati, dar cu cat jocul devine mai laborios creste pericolul aparitiei contradictiilor intre reguli si incep interpretarile.

  • dr_stupid, luni, 04.02.2008 23:36
    ?

    parca totul se complica prea tare. daca voiam sa pariez, ma jucam pe alt site, nu aici. dar, fie ce'o fi, sunt convinsa ca pe la mijlocul sezonului iar se va schimba regulamentul.

  • lex, marţi, 05.02.2008 09:53
    complicat ...

    f tare, abia astept...

  • Jondaniel, marţi, 05.02.2008 10:51
    E bine

    Dupa parerea mea, acum va conta strategia fiecaruia: cel care vrea sa castige o etapa, va paria toate punctele adunate in acea etapa pe cota cea mai buna, in speranta ca va reusi. cei care joaca pt clasamentul final vor merge pe pariuri cu cote mai mici dar mai sigure care sa le asigure un surplus de puncte.E bine gandita treaba.

  • no, no, no, marţi, 05.02.2008 11:19
    wrong, wrong, wrong

    Pariurile nu au ce cauta dupa parerea mea intr-o astfel de competitie... ne bazam pe logica si analiza sau pe noroc? Pentru cei ce vor pariuri exista o multime de site-uri. Pariurile distrug farmecul jocului...

  • Calin, marţi, 05.02.2008 14:24
    Mai simplu nu se poate?

    Cel mai bine ar fi sa se puncteze doar calificarile si cursa. Cine e meserias sa nimereasca acolo, nu sa urmareasca stiri de pe site-uri straine si apoi sa profite de asta. Nu e corect. Jocul se bazeaza prea mult pe noroc si ii ignora pe cei care chiar se pricep. Valoarea unui jucator nu apare dupa stire sau alta.

  • silviukimi, marţi, 05.02.2008 15:18
    to all

    cui nu-i convine sa nu joace.

  • enzo, marţi, 05.02.2008 16:54
    Dezamagitor

    m-a dezamagit "cireasa de pe tort" a voastra.nu cred ca pariurile isi au locul aici.

  • georgedaniel, marţi, 05.02.2008 19:07
    degeaba :( !!

    degeaba...va exprimati nemultumirile :( ...si eu vroiam ceva mai simplu,dar asta este situatia !jocul va incepe lunea viitoare...si organizatorii au decis :( !!

  • dr_lungu, duminică, 10.02.2008 22:30
    pariuri...hm...

    "Jocul se bazeaza prea mult pe noroc si ii ignora pe cei care chiar se pricep" - Calin sunt de acord cu tine. Oricum ma gandesc ca si la pariuri vor castiga tot cei care se pricep cat de cat, doar ca jocul in sine e ca un fel de "pariu", pe echipele si pilotii care presupui ca vor castiga. La prima vedere mi se pare inutil si neavenit, cred ca toti user-ii vor fi obligati sa parieze, fie ca le place sau nu, daca vor sa aiba o sansa la castiguri. Din moment ce imi aleg niste piloti si echipe, de ce mai trebuie sa si pariez pe ei? Ca doar nu o sa-l iau pe Kimi in echipa si o sa pariez pe Hamilton... Astept totusi sa vad "live" care-i faza cu pariurile, sper sa fiu placut surprins caci prima impresie e total negativa.

  • dr_lungu, duminică, 10.02.2008 22:47
    pt Jondaniel

    "E bine gandita treaba"? Pai nu-ti permiti sa pariezi toate punctele intr-o cursa, pentru ca daca le pierzi, ramai cu puncte f. putine (sau chiar deloc) etapa urmatoare si chiar daca le pariezi pe toate si-ti ies castigul va fi tot mic...