Ecclestone ii cere lui Mateschitz sa vanda una dintre echipe

Publicat duminică, 08.07.2007 14:13 de Daniel Popescu

Bernie Ecclestone i-a cerut magnatului Dietrich Mateschitz sa vanda una dintre echipele de Formula 1 pe care le detine: Red Bull si Toro Rosso. Austriacul Mateschitz este proprietarul lui Red Bull si, de asemenea, a cumparat echipa Minardi la sfarsitul sezonului 2005, pe care ulterior a redenumit-o Toro Rosso.

"Nu inteleg de ce au doua echipe. Ar trebui sa se concentreze pe una dinte ele", a declarat Ecclestone.

Desi circula zvonuri ca Toro Rosso ar fi de vanzare, Mateschitz neaga acest lucru: "STR nu este de vanzare. Acest zvon a fost inventat de niste oameni foarte destepti", a declarat Mateschitz.

  • schumacher13, luni, 09.07.2007 00:59
    PACAT !!!

    Chiar eram interesat...

  • phradamon, luni, 09.07.2007 01:12
    ecclestone

    "Nu inteleg de ce au doua echipe. Ar trebui sa se concentreze pe una dinte ele", a declarat Ecclestone. nu inteleg ce vrea moshu asta senil de la formula 1.. multe reguli impuse in ultimu timp mi se par ciudate daca nu chiar penibile. ecclestone a desfiintat in trecut 2 echipe Prost Gp si Arrows, pe motiv ca Prost nu prezinta destule garantii financiare in ciuda declaratiilor patronului de la sf sezonului 2001 cum ca bugetul pe 2002 este indestulator, respectiv ecclestone a pedepsit neputinta celor de la Arrows de a participa la ultimele mari premii din 2002, refuzandu-le prezenta pe grila din 2003 in ciuda achizitionarii echipei de catre un investitor german. probabil interesele sunt multe si in formula 1......