Di Grassi a cumpărat acţiuni la o echipă din GP3

Publicat joi, 02.09.2010 17:25 de Daniel Popescu

Lucas di Grassi a cumpărat un pachet minoritar de acţiuni la echipa Addax din GP3.

După ce în 2008 a terminat pe locul trei competiţia GP2 la volanul unui monopost gestionat de echipa Addax, Lucas di Grassi a decis că este momentul potrivit să-şi răsplătească foşti angajatori.

În acest sens, pilotul echipei Virgin Racing a achiziţionat un pachet minoritar de acţiuni la echipa Addax care concurează în competiţia GP3, dedicată promovării tinerelor talente spre GP2 şi, ulterior, spre Formula 1.

"Am fost foarte fericit când mi-am îndeplinit obiective importante cu ei în 2008. Acum am revenit să-mi ofer seviciile în zona sportului. Aştept cu nerăbdare să lucrez la un proiect care reprezintă o platformă pentru tineri piloţi şi voi încerca să-i ajut cu pregătire tehnică şi tactică, să le dau informaţii despre circuite, strategii de cursă şi altele. Ideea este să-i ajut pe aceşti tineri să progreseze, pentru că ei sunt viitorul sporturilor cu motor", a declarat brazilianul.

Un alt pilot de Formula 1 implicat activ în GP3 este Mark Webber, care deţine împreună cu Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing, echipa MW Arden.

Via | GP3Series

  • mad79, joi, 02.09.2010 23:22
    salutare

    admirabil gestul!!!