Dezamagire crunta la Renault

Publicat sâmbătă, 14.04.2007 20:32

Flavio Briatore afirma ca principala problema a celor de la Renault este faptul ca nu cunosc inca cauza comportamentului slab al masinilor proprii.

"Este evident ca nu suntem prea fericiti. Insa din pacate nu intelegem care e orginea problemelor noastre. Aceasta este principala grija in acest moment pentru Renault

", a afirmat Briatore dupa o noua sesiune de calificari dezamagitoare.

Afirmatiile lui Briatore sunt intarite de Giancarlo Fisichella, pilotul italian spunand chiar ca Renault nu mai are nicio sansa la titlul mondial in 2007. "Nu e deloc bine. La inceputul sezonului, scopul meu era de a ma bate pentru pole position si de a castiga curse. Maine vreau doar sa castig cateva puncte. Mai rau decat atat nu se poate. Va fi o prima parte de sezon extrem de dificila. Din pacate, desi la inceput vroiam sa ma bat pentru titlul mondial, acest lucru a devenit imposibil. Sunt dezamagit, insa trebuie sa scot maximum din ceea ce am la dispozitie in acest moment", a spus Fisichella.

  • Giannig, sâmbătă, 14.04.2007 23:18
    trist

    Nasol de tot. Cauza sunt banii putini chiar si dezinteresul conducerii; sau amalgamul ala de culori stupide pe masina-nu arata a echipa campioana. Cred ca se explica de ce suparat Briattore ca stia ca va trebui sa-i dea drumul lui Alonso, macar spaniolul sa-si continue ascensiunea. Cel mai rau e ca Renault au capotat deja; macar daca mai incercau peste 3 saptamani in Spania, dar nu au pe teava upgrade-uri semnificative. Uluitor cum echipa care a dominat la fiecare inceput de sezon din 2005 incoace, e acum in pluton pe la mijloc, poate incapabili sa joace macar arbitrii in duelul Mclaren Ferrari. Daca Mclaren si Ferrari isi vor arunca pumni de acum incolo doar intre ei, orice gresela, abandon va fi costisitor. Presiunea isi va spune cuvantul pana la urma si vom avea socotit si fiecare punctulet si nimeni nu va risca.

  • pesso, duminică, 15.04.2007 00:25
    foarte trist

    Nu pot sa inteleg de ce a trebuit sa diminueze atat de semnificativ bugetul echipei dupa 2 mari succese consecutiv...Francezii astia sunt batuti in cap,vor sa faca performanta din nimic si cel mai rau imi pare pentru Briattore pentru ca de mult se anunta ca se va retrage si anul asta daca va fi o dezamagire totala sar putea sa o faca! :( :(

  • ady, duminică, 15.04.2007 18:34
    normal

    Trebuie si pilot,nu numai masina.

  • gascanu69, duminică, 15.04.2007 19:01
    logic

    de vina e distantzieru'dintre scaun si volan

  • billy, luni, 16.04.2007 17:08
    eh rahat

    nu-i nimic uluitor. Renault au pierdut trucul ce le datea avantaj in fata celorlanti si anume gumele michelin. Fara ele, revin acolo unde au fost o buna vreme-la mijlocul clasamentului. Dovada ca n-au nici o sasiu si nici un motor performant.