De la Rosa il contrazice pe Alonso

Publicat miercuri, 02.05.2007 18:53

Pedro de la Rosa saluta modificarile facute de organizatori la configuratia circuitului din Catalunya, contrazicandu-l pe colegul sau de la McLaren, Fernando Alonso.

Circuitul din Barcelona a inaugurat odata cu debutul testelor din aceasta saptamana o noua sicana, care inlocuieste doua viraje considerate de risc maxim pentru piloti.

"Daca vrem fim cat mai in siguranta pe un circuit de Formula 1, atunci trebuie sa salutam aceasta modificare a celor doua viraje din Spania. Acum sunt mult mai usor de abordat si iti ofera mult mai multe sanse de a-i depasi pe ceilalti", a declarat pilotul de teste al celor de la McLaren Mercedes.

Dublul campion mondial Fernando Alonso declarase, in urma cu ceva timp, ca nu este de acord cu modificarile facute in Catalunya si ca circuitul si-a pierdut din originalitate.

Presa internationala a speculat aceste declaratii ale lui Pedro de la Rosa, reamintind ca intre cei doi coechipieri a existat un conflict imediat dupa venirea campionului mondial la echipa.

  • Giannig, miercuri, 02.05.2007 20:50
    ah screw him

    Nu stiu unde si cum sunt modificari...dar daca au bagat niste sicane pe pista, chiar si largi, placerea pe pista din Barcelona e diminuata. Virajele alea largi sunt o incantare.

  • joeadrianblack, joi, 03.05.2007 09:11
    ...

    eu am vazut modificarile si Alonso are dreptate... e facut astfel incat tantalai (ex. Sato) sa termine si ei cursa