De la Rosa: "Hamilton merita cel mai mult titlul"

Publicat miercuri, 29.10.2008 16:25 de Daniel Popescu

Pedro de la Rosa considera ca Lewis Hamilton merita sa castige titlul mondial in acest sezon, insa admite ca soarta titlului nu este inca jucata.

De la Rosa, pilotul de teste al echipei McLaren, crede ca Hamilton este cel mai in masura sa-si adjudece titlul mondial in acest sezon, dar nu crede ca diferenta de 7 puncte pe care acesta o are in fata lui Felipe Massa este decisiva.

"Ce pot sa spun despre acest final de sezon? Hamilton este pilotul care merita titlul cel mai mult. Dar nu cred ca un avantaj de 7 puncte este decisiv"

, a declarat spaniolul pe site-ul sau oficial.

"Personal, sunt mandru sa fac parte din aceasta echipa care a ajuns din nou in ultima cursa cu sanse reale la titlul mondial", a adaugat el, facand referire la situatia din clasamentul constructorilor, unde Ferrari are un avans de 11 puncte.

De la Rosa crede ca circuitul de la Interlagos ofera cateva bune sanse de depasire si crede ca sesiunea de calificari de sambata va fi decisiva pentru soarta titlului. "Este important sa te califici in fata, chiar daca exista cateva sanse de depasire. Pneurile sufera de pe urma asfaltului abraziv si este si mai dificil pentru ca se piloteaza in sens anti-orar. Partea buna este ca Interlagos este unul dintre circuitele unde este mai usor sa depasesti, mai ales in zona de franare din primul viraj dupa o linie dreapta foarte lunga".

  • Renatoa, miercuri, 29.10.2008 17:04
    De ce NU merita...

    Prea trateaza totul lejer pustiul asta... http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-4985699-sprijinit-nicole-pussycat-dolls-lewis-hamilton-apuca-cantat.htm