Davidson spera ca forma sa buna sa fie remarcata

Publicat marţi, 11.09.2007 12:04 de Daniel Popescu

Anthony Davidson simte ca in prezent este in forma maxima si spera ca rezultatele sale recente sa-i aduca mai multe oportunitati in viitor in Formula 1.

“Oamenii spun ca ma transform intr-un expert in calificari, dar si cursele mele au fost bune”, spune britanicul. “Indianapolis a fost o cursa buna. Bahrain a fost o cursa buna. Canada ar fi fost o cursa foarte buna daca nu as fi lovit acel animal, iar in Ungaria am avut de asemenea o cursa minunata. Dar nimeni nu vede asta. Camerele nu sunt pe masina, astfel ca publicul nu stie aceste lucruri. Astfel ca este mult mai important ce faci in calificari decat in cursa cand esti intr-o astfel de masina”

, explica Davidson actuala sa situatie.

Davidson a reusit insa o sesiune de calificari excelenta in Turcia, unde a fost la un pas sa intre in Q3 in urma unui tur de pista remarcabil. “In Turcia a fost incredibil. Cred ca a fost cel mai bun tur din calificarile din acea zi. Si cred ca daca as fi fost in cea mai buna masina as fi reusit pole positionul in acel tur, nu am nicio indoiala in privinta asta. Fiecare are momentul lui. Acela a fost cel mai bun tur al meu din intregul an. Insa si in curse devin din ce in ce mai bun”, a precizat pilotul echipei Super Aguri.

Davidson a continuat sa impresioneze si in ultima cursa de la Monza, avand o sesiune de calificari buna si terminand cursa pe locul 14. “Fac exact ce am spus ca voi face in acest an. Devin din ce in ce mai bun de fiecare data cand ies pe pista. Am invatat foarte mult si acum simt ca sunt in top. In aceasta perioada incep sa ma gandesc la viitorul meu, dar sincer sa fiu trebuie sa am grija ce fac in prezent pentru a vedea ce imi rezerva viitorul. Sunt pe un drum ascendent si trebuie sa continui in acest ritm, astfel ca trebuie sa ma concentrez 100% pe prezent”, a mai spus pilotul britanic.

  • georgedaniel, marţi, 11.09.2007 12:07
    nu se poate x-(

    da stirea cu toro roso si cu aia?? a-ti dat-o pasta nu ca a zis horted,ca avea el davidson si aguri :( nu e corect ce faceti !!

  • horted, marţi, 11.09.2007 12:11
    re

    Asta chiar nu am bagat-o. Dar eu in locul tau l-as fi tinut pe Davidson in echipa oricum.

  • daniel, marţi, 11.09.2007 12:11
    @georgedaniel

    Nu stiu ce echipa are "horted" si sincer sa fiu nu ma intereseaza ce echipe au concurentii F1CHAMP. Esti deja la al doilea comentariu off-topic! Urmatoarele comentarii off-topic vor fi sterse!

  • doc, marţi, 11.09.2007 22:21
    davidson

    Pacat ca Davidson nu e constient de cati jucatori F1 Champ l-au remarcat :D Daca cineva tinteste punctele de "depasire a conditiei", e clar ca Davidson e pilotul ce trebuie ales ;)