Davidson: "Coulthard sa taca din gura!"

Publicat marţi, 29.04.2008 18:40 de Daniel Popescu

Anthnony Davidson si-a varsat nervii pe David Coulthard dupa ce scotianul a catalogat masinile Super Aguri drept "stupide".

Recent, pilotul echipei Red Bull, David Coulthard, a descris masinile Super Aguri ca fiind "stupide", pentru ca acestea ii stau in cale atunci cand ii ajunge din urma cu un tur pe cei doi piloti ai echipei. Rugat sa comenteze aceste afirmatii, unul dintre pilotii Super Aguri, Anthony Davidson, s-a declarat revoltat de aceste acuzatii.

"Poate sa taca din gura! Cand abia poti sa intelegi ce naiba se intampla cand masina este atat de instabila si cand te concentrezi sa pastrezi chestia asta pe pista, ultimul lucru pe care poti sa-l faci este sa-i deranjezi pe cei care incearca sa te depaseasca cu un tur. Mi-ar placea sa schimb masinile cu ceilalti piloti. Cred ca unii dintre ei s-ar chinui daca ar fi in locul nostru".

Davidson a continuat criticile, sustinand ca monopostul Super Aguri din acest an reprezinta doar o "carpeala" a masinilor Honda din 2007 si 2008. "Echipei nu ii va placea ca am spus asta", a admis la final englezul.